INFO IMPORTANT

figuera

“Ficus carica”, també coneguda com a figuera.

Hola! Tant si ets dels que tot just descobreix el homeschooling com si ets un HS hermitanyu independent que mai ha anat a cap trobada… benvinguts!

Aprofitem, ja que estas aquí, per aclarir 4 coses:

Totes les activitats que surten en aquesta web són obertes a tothom, no cal ser de cap associació ni fer escola a casa per participar. L’únic que et pots trobar és que, per raons evidents, la majoria d’activitats siguin en horari escolar.

Tot el que surt aquí ho organitzen pares i mares, no hi ha unes oficines centrals, ni una gent dedicada a muntar aquestes coses com si fos la seva feina. Tampoc és un negoci, ningú cobra ni pretén cobrar. Si les coses costen calers és perquè ens en demanen (entrades, activitats, materials, talleristes, etc.), malgrat això la majoria de coses són gratuïtes, però no totes.

A totes les activitats han d’estar els pares i/o mares amb els nens tota l’estona. Cadascú és responsable total i absolutament dels seus fills, tant de la seva seguretat com del que facin.

Hi ha diverses pàgines de Facebook i grups de whatsapp de gent que queda assiduament, sobretot a la zona de BCN, però també a Manresa, Girona, Sabadell, Cerdanyola, Maresme i Tarragona, la majoria son grups en els que has de demanar que et donguin accès. Si vols estar-hi et recomanem que vagis a alguna de les seves trobades, les publiquem a l’agenda, i demana que t’hi fiquin.

Ens veiem!!

Anuncis

Parla, és gratis

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s